У Києві пасажирка викрала БМВ однак не впоралась із керуванням і зіткнулася з електроопорою

У Києві правоохоронці затримали жінку за угон іномарки
Так зловмисниця «віддячила» автовласнику за пропозицію її підвезти. Під час поїздки між чоловіком та пасажиркою виникла сварка, тож водій вирішив її висадити. Однак жінка скористалася моментом і заволоділа транспортним засобом, однак не впоралась із керуванням і зіткнулася з електроопорою.

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Перемоги жінка заволоділа транспортним засобом та спричинила дорожню аварію. На місце події виїхали екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група та лікарі.

Правоохоронці встановили, що чоловік вирішив підвезти жінку. Однак під час поїздки із пасажиркою виникла сварка, тож він вирішив її висадити, але та відмовилася добровільно покинути салон. Коли водій вийшов із машини, аби примусово висадити її, спритниця пересіла на водійське сидіння та поїхала. Проте вона не впоралася з керуванням та врізалася в електроопору.

Правопорушницю затримали та доставили до управління поліції. Це – 36-річна киянка, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася. За попередньою інформацією, на момент скоєння правопорушення вона перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка передбачає до п’яти років позбавлення волі. Фігурантці оголошено про підозру. Суд відпустив її під особисте зобов’язання.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

You may also like...