У Краматорську 6-річного хлопчика горе-мати серед ночі вигнала роздягненим з дому

Краматорські патрульні попіклувалися про 6-річного хлопчика, якого рідна мати посеред ночі вигнала з дому. Малий блукав нічним містом без верхнього одягу й зовсім замерз.

До поліції надійшло повідомлення про виявлення дитини у Краматорську, селище Красноторка. Випадковий перехожий помітив хлопчика, який сам блукав містом вночі, й викликав на допомогу поліцейських.

Екіпаж прибув на виклик та виявив маленького хлопчика, який дуже замерз. На вулиці він опинився тому, що рідна мати вигнала його. На дитячі прохання пустити додому вона не реагувала, тому що була напідпитку. Тож малий вирішив піти в місто й заблукав.

Пояснити, де його будинок, він не зміг. Поліцейські доставили дитину до дитячої лікарні. Під час огляду лікар виявив на тілі дитини численні забої та синці. Хлопчик розповів, що вони з’явилися після того, як напередодні мати побила його гумовим шлангом.

Про цю ситуацію патрульні сповістили співробітників ювенальної превенції Краматорського відділу поліції, яка надалі займатиметься цією справою.

Патрульна поліція України

You may also like...