«Відомий блогер» керував авто у стані алкогольного сп`яніння, погрожував патрульним, а потім… плакав (відео)

“Я блогер і у мене багато підписників, я зараз швидко поставлю вас всіх на місце і вже завтра ви самі принесете мені моє вилучене посвідчення водія.” – повідомив патрульним водій, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Щоправда, він відмовився проходити огляд за допомогою приладу Драгер, як на місці зупинки, так і в медичному закладі. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Досить часто патрульні зупиняють водіїв, що керують автомобілем напідпитку. З початку року патрульні вже задокументували понад 140 подібних випадків.

Нещодавно, на вулиці Панаса Мирного, патрульні зупинили автомобіль BMW 318, водій якого порушив Правила дорожнього руху. У 31-річного місцевого мешканця інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тож запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. Від проходження огляду громадянин відмовився, як на місці зупинки так і у медичному закладі.

Водій себе зухвало поводив та повідомив патрульним, що він є відомим хмельницьким блогером. Тож якщо вони складуть на нього протокол, то він викладе свою версію події у соціальну мережу. На думку чоловіка, в його версію громадяни швидше повірять. Чоловік почав провокувати патрульних на застосування спецзасобів, обзиваючи їх та намагаючись знімати на телефон потрібні для його майбутнього відеоролика частини відео.

Зрозумівши, що патрульні не піддаються на провокації чоловік почав плакати та розповідати, що забравши у нього посвідчення водія, патрульні позбавлять його сім’ю єдиного фінансового доходу.

На 31-річного керманича патрульні оформили адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування автомобілем із ознаками сп’яніння або відмова від проходження огляду на стан сп’яніння), які в подальшому направили до суду.

Вкотре наголошуємо, перед законом усі рівні, тому керуйте відповідально та пам’ятайте, нетверезий водій — потенційний убивця. // newskm.net

You may also like...