Власницю нелегального дитячого садочка, в якому загинула дитина, взято під варту

Шевченківський районний суд м.Запоріжжя задовольнив клопотання сторони обвинувачення про обрання підозрюваній у вбивстві малолітньої дитини запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, строком на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, що 29.05.2020 на адресу нелегального дитячого закладу було викликано бригаду швидкої допомоги, лікарі якої констатували смерть однорічної вихованки садочка внаслідок закриття просвітів дихальних шляхів шлунковим вмістом.

Слідством встановлено, що 51-річна мешканка обласного центру облаштувала дошкільний заклад просто у власній трикімнатній квартирі однієї з багатоповерхівок спального району міста. Не маючи жодних дозвільних документів на подібну діяльність та відповідних санітарно-гігієнічних умов у приміщенні, вказана особа розміщувала оголошення про надання послуг «професійної няні» на інтернет-порталі OLX.

За наслідками проведення першочергових слідчих дій, фігурантці провадження повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство малолітньої дитини)

 Пресслужба прокуратури Запорізької області

You may also like...