Водій так поспішав, що пожував сумнівне посвідчення і вкусив патрульного

Вдень патрулюючи проспектом Чорновола екіпаж помітив автомобіль BMW 320, водій якого не виконав вимоги дорожнього знаку 4.1 «Рух прямо» і здійснив розворот на перехресті з вулицею Хімічною. Автомобіль зупинили і водій одразу визнавши своє порушення передав документи інспекторам і пояснив, що поспішає на хрестини доньки.

Під час введення електронної постанови з’ясувалося, що на водія оформляли протокол за керування в нетверезому стані. Командир взводу почав перевіряти через чергову частину чи не закінчився термін позбавлення прав. Раптом водій вирвав своє посвідчення і почав втікати.

В процесі затримання чоловік скрутив в трубочку водійське посвідчення і засунув його до рота та намагався проковтнути. Чоловік почав давитися і задихатися. Інспектори спробували дістати посвідчення з роту, однак водій вкусив патрульного за палець.

Порушник повідомив, що ковтнув документ і йому потрібна вода. На місце негайно викликали швидку. Тоді патрульні запідозрили, що чоловік їх обманув. Інспектори звернулися до чоловіка аби той добровільно віддав посвідчення. Громадянин дістав зіжмакану картку з-під футболки.

Перевіривши посвідчення в інформаційних базах, виявили розбіжності, а саме – різнились категорії , а також на звороті не вказано кінцевий термін дії посвідчення, хоч на лицевій – є. Також викликав сумнів спосіб нанесення тексту на посвідченні. Чоловіка після оформлення усіх адміністративних матеріалів доставили у Шевченківський відділ поліції, де слідчий вилучив документ на експертизу. // Вартові еспресо

You may also like...