З ознаками алкогольного сп’яніння та немовлям в салоні авто!

Так водій намагався роз’їжджати Києвом аж поки його не зупинили патрульні

Нещодавно поліцейським надійшов виклик від стурбованої жінки: вона стала очевидцем того, як на вулиці Миколи Ушакова чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння та маленькою дитиною сів за кермо автомобіля Volkswagen та починає їхати.

Оскільки водій, ймовірно, наражав на небезпеку дитину, інших учасників дорожнього руху та себе, патрульні негайно вирушили на виклик. Водій не встиг далеко від’їхати, вже за декілька хвилин патрульні зупинили його авто. В салоні також знаходилася маленька дівчинка.

Під час спілкування з водієм, інспектори помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тож запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотесту “Драгер”. Прилад показав — 3.36 ‰, що майже в 17 разів перевищує допустиму норму. Пояснити, чому сів за кермо в такому стані та ще й з маленькою дитиною, чоловік не зміг.

На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП, відсторонили від керування транспортним засобом, а також повідомили про подію ювенальну превенцію. На місце події прибігла й дружина водія, яка забрала малечу.

Патрульна поліція наголошує на неприпустимості керування транспортним засобом в стані сп’яніння, адже п’яний за кермом – потенційний убивця.

Патрульна поліція України

You may also like...