За минулу добу двоє нетверезих молодиків впали з мостів у Житомирі

Обоє молодих чоловіки з тяжкими травмами були госпіталізовані до медичних закладів. Поліцейські закликають громадян до обережності під час вечірніх прогулянок.

26 березня близько 19-ї години на телефонний номер «102» зателефонувала жінка і повідомила, що кілька хвилин тому невідомий чоловік перехилився через огорожу на мосту у мікрорайоні Поділля і впав униз.

Картинки по запросу з мостів у Житомирі

На місце події виїхали медики та слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Постраждалого, яким виявився 25-річний житель м. Бердичева, лікарі «швидкої» госпіталізували до реанімаційного відділення. Попередньо з’ясовано, що чоловік був напідпитку і не втримав рівновагу біля огорожі.

Ще одне повідомлення про аналогічний випадок надійшло до поліції близько 22 години. На цей раз у житомирському парку відпочинку впав 17-річний юнак, житель Ємільчинського району, який пересувався по металевій конструкції підвісного мосту. З тяжкими травмами медики доставили парубка до лікарні.

Поліцейські з’ясували, що ризикованій витівці хлопця передувало вживання алкоголю.

Обидві події належним чином зареєстровані й за ними тривають перевірки.

Водночас поліцейські застерігають громадян: повсякчас контролюйте свій стан, а також поведінку інших учасників з вашої компанії під час прогулянок у публічних місцях. Халатна необережність у діях людини після вживання нею спритного дуже часто призводить до небезпечних ситуацій і може спричинити тяжкі наслідки.

Окремо правоохоронці звертаються до громадян, які мають на вихованні неповнолітніх: не забувайте поцікавитись, де знаходяться і чим займаються ваші діти у той чи інший час доби. Аби не трапилось неприємностей, а ваша дитина не стала об’єктом злочину чи й сама не вчинила правопорушення, постійно нагадуйте їй про неухильне дотримання правил поведінки у публічних місцях.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

You may also like...