20-річна киянка зберігала з метою збуту особливо небезпечний психотроп

Відправники Інтернет-магазину заздалегідь замаскували заборонену речовину мефедрон у відрі зі штукатуркою, яку жінка повинна була продати у столиці.

Поліцейські вилучили 630 грамів психотропу та повідомили наркоторговиці про підозру. За скоєне їй загрожує до 12-ти років з конфіскацією майна.

Возможно, это изображение 2 человека и на открытом воздухе

У ході відпрацювання оперативної інформації працівники управління боротьби з наркозлочинністю в місті Києві спільно з правоохоронцями Деснянського управління поліції викрили 20-річну мешканку столиці у збуті психотропної речовини та задокументували кримінальне правопорушення.

Нет описания фото.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Зураб Мелікідзе, поліцейські затримали наркодилерку у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, яка працювала на Інтернет-магазин з продажу наркотиків:

Возможно, это изображение 2 человека и люди стоят

«Ми встановили, що киянка отримала відправлення у відділенні пошти на вулиці Лисківській, після чого на вулиці Радунській її затримали оперативники. Під час огляду речей слідчі територіального управління поліції виявили пакунок з невідомою речовиною, який був замаскований у відрі зі штукатуркою. У ході досудового розслідування експертиза встановила, що вилучене є небезпечним психотропом – мефедроном, вагою 630 грамів».

Орієнтована вартість вилученої забороненої речовини за цінами «чорного» ринку складає 300 тисяч гривень.

«Слідчі Деснянського управління поліції за погодженням з окружною прокуратурою повідомили їй про підозру у скоєнні злочинну передбаченого частиною третьою статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у особливо великих розмірах. За вчинення такого кримінального правопорушення законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до дванадцяти років з конфіскацією майна», – додав полковник поліції.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...