22-річного мешканця Запоріжжя засуджено до 7 років позбавлення волі за вчинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого

Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно місцевого жителя, 1997 року народження, який 13.03.2016 в нічний час, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння,в центрі міста, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин із раніше не знайомим хлопцем, завдав останньому тілесні ушкодження, які спричинили перелам ребер та розрив внутрішніх органів, тобто тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя.

Незважаючи на заходи, вжиті медичними працівниками, врятувати життя чоловіка не вдалось, останній того ж дня помер у приміщенні лікарні.

Судом 25.10.2019 визнано доведеними вину та кваліфікацію дій обвинуваченого за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та завдяки належному підтриманню публічного обвинувачення і принципової позиції процесуального прокурора, останньому призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Запорізької області

You may also like...