Бориспільські патрульні зупинили водія, в якого вміст алкоголю в крові перевищував норму більш ніж у 25 разів!

У суботу о пів на шосту ранку під час патрулювання автодороги Київ-Харків-Довжанський увагу патрульних привернув автомобіль Hyundai. Водій легковика хаотично маневрував дорогою, з однієї смуги в іншу.

Охоронці порядку вирішили зупинити водія, бо можливо йому стало зле і потрібна допомога.

Нет описания фото.

Але після зупинки результат дуже вразив патрульних. Чоловік майже не розмовляв. Поліцейські допомогли йому вийти з авто. Очевидним був факт – 46-річний водій нетверезий. Хоча останній намагався це заперечити.

У присутності двох свідків огляд на стан сп’яніння виявив у нього 4,96 проміле. Така доза алкоголю в крові майже смертельна. Але виникає запитання: як водій у такому стані сів за кермо транспортного засобу? Адже авто – це предмет підвищеної небезпеки. Цей громадянин загрожував не лише собі, а й оточуючим.

Щодо водія патрульні склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння) та відсторонили його від керування.

Громадяни будьте відповідальними, не дозволяйте собі керувати напідпитку. Не наражайте на небезпеку інших учасників дорожнього руху. // Киев Оперативный

You may also like...