Чоловік, який втягнув неповнолітніх у злочинну діяльність, проведе за ґратами 3 роки 6 місяців

Прокурорами Новоодеського відділу Вознесенської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя м. Нова Одеса, який у серпні 2018 року вчинив декілька крадіжок на території Новоодеського району, втягнувши у злочинну діяльність трьох підлітків 16 ти 17 років.

За даними слідства, зловмисник, з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, проник до приміщення магазину та продуктового ларька, викравши продукти харчування й грошові кошти, спричинивши потерпілим матеріальні збитки на суму понад 20000 грн.

Його дії кваліфіковано за ч.3 ст.185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у інше приміщення, вчинена за попередньою змовою групою осіб та ч.1 ст.304 КК України – втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність.

20 травня 2020 року Центральним районним судом м. Миколаєва ухвалено обвинувальний вирок, згідно якого особу визнано винною та засуджено до покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

You may also like...