Чоловіка судитимуть за пограбування жінок у Деснянському районі столиці

Зловмисник зривав з киянок золоті прикраси та втікав. Слідчі довели причетність правопорушника до двох епізодів та скерували обвинувальний акт до Деснянського районного суду. За скоєне йому загрожує шість років ув’язнення.

Події відбулись у червні на вулиці Оноре де Бальзака та Будищанська, що у Деснянському районі столиці. Тоді до поліції звернулись двоє киянок та повідомили про пограбування. Поліцейські провели першочергові слідчі дії та задокументували злочини.

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)

Як розповів начальник відділу поліції №2 Деснянського управління поліції Дмитро Слюта, оперативники затримали нападника, а слідчі довели його причетність до двох епізодів:

«Завдяки проведеним слідчим діям ми встановили, що в денний час правопорушник обирав жінок з золотими прикрасами на шиї. Підійшовши до жертви, він зривав ланцюжок та втікав. Затриманий неодноразово раніше судимий 36-річний уродженець Чернігівщини. За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва ми оголосили фігуранту про підозру у скоєнні тяжких злочинів».

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке було розпочате за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, завершено. Матеріали разом із обвинувальним актом скеровані до Деснянського районного суду. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...