Дільничні офіцери поліції викрили чоловіка, який підозрюється у вчиненні шести крадіжок велосипедів

Аби заволодіти транспортними засобами зловмисник зрізав захисні замки та продавав викрадене. За скоєне йому загрожує до п’яти років тюремного ув’язнення.

Під час проведення досудового розслідування за фактами крадіжок двоколісних на території Святошинського району правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушень причетний 42-річний місцевий мешканець, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців.

Возможно, это изображение (велосипед)

За словами старшого дільничного офіцера Святошинського управління поліції Рустама Гасимова, поліцейські проаналізували відео з камер спостереження, що зафіксували зловмисника з викраденим і встановили:

Возможно, это изображение (1 человек)

«Транспортні засоби були замкнені велозамками, аби його зрізати, чоловік використовував металеві кусачки, які слідчі вилучили у нього в якості речового доказу. Далі фігурант підшукував клієнтів і збував викрадене «з рук в руки»».

Слідчі Святошинського управління поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. За погодженням із окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні шести злочинів. Наразі він перебуває під нічним домашнім арештом.

Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Також слідчі перевіряють причетність зловмисника до вчинення ще дев’яти аналогічних злочинів, скоєних на території району та збирають докази для притягнення зловмисника до відповідальності.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...