Дніпровський суд Києва визначив покарання крадію автомобільних знаків

Зловмисник знімав номерні знаки з машин, однак після чергового злочину його затримали працівники поліції. Слідчі довели його причетність до п’яти аналогічних злочинів на території району. За скоєне фігурант отримав два роки в’язниці з іспитовим строком півтора роки.

Подія трапилася на вулиці Ентузіастів у Дніпровському районі міста Києва. Тоді під час відпрацювання району поліцейські помітили підозрілого чоловіка, тому вирішили простежити за ним. У цей час зловмисник за допомогою викрутки демонтував номери та на лобовому склі автомобіля залишив записку із номером телефону, на який потрібно надіслати певну суму за їх повернення. Втекти зловмиснику завадили правоохоронці, котрі відразу його затримали.

Підозрюваним виявися 34-річний уродженець Донецької області, який раніше проблем із законом не мав. Працівники поліції під час поверхневого огляду виявили та вилучили номерні знаки, які були зняті з інших автомобілів, та знаряддя злочину.

Під час досудового розслідування слідчі довели причетність правопорушника до вчинення п’яти аналогічних злочинів. Він пояснив, що гроші були потрібні нібито на лікування. На час слідства суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Вироком Дніпровського районного суду міста Києва за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до двох років позбавлення волі з іспитовим строком півтора роки.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...