До реальних строків засуджено двох осіб за скоєння злочинів на території Новопсковського району Луганщини

Новопсковським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно двох мешканців Старобільського району за скоєння крадіжки, поєднаної з проникненням у інше приміщення, вчиненої повторно, за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 185 КК України) та незаконне проникнення до житла (ч. 1 ст. 162 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у листопаді 2018 року раніше судимі за вчинення корисливих злочинів пограбували магазин у Новопсковському районі шляхом проникнення через вікно. Зловмисники винесли алкогольні напої та інші товари.

Крім того, того ж дня чоловіки, перебуваючи в нетверезому стані, незаконно проникли до житла місцевого мешканця, де вирішили «відпочити», чим порушили недоторканість житла господаря.

За принципової позиції процесуального керівника у кримінальному провадженні вказаних суспільно-небезпечних осіб судом визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, одного з яких засуджено до 5 років позбавлення волі, іншого – до 4 років 6 місяців позбавлення волі з урахуванням раніше призначених їм судом покарань.

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами Новопсковського відділу 
Старобільської місцевої прокуратури)

You may also like...