Двох мешканців Кривого Рогу судитимуть за розбійний напад на ювелірний магазин у Виноградові

Берегівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох мешканців Кривого Рогу за фактом вчинення групою осіб розбою, поєднаного із проникненням у приміщення й спрямованого на заволодіння майном у великих розмірах (ч. 4 ст. 187 КК України).

За інформацією слідства, особи вчинили напад на ювелірний магазин у Виноградові. Погрожуючи продавцеві пістолетом, вони заволоділи близько 1,5 кг коштовностей на суму понад 1,9 млн грн. Серед викраденого – золоті ланцюжки, перстні та сережки з дорогоцінним камінням.

Двоє мешканців Кривого Рогу постануть перед судом за розбійний напад і заволодіння коштовностями на майже 2 млн грн у Виноградові

На час досудового розслідування 28-річний та 36-річний громадяни перебували під вартою за підозрою у вчиненні інших злочинів. Йдеться про пограбування магазину у Тячеві та крадіжку на території одного з населених пунктів Дніпропетровської області.

Наразі ж слідство завершене, обвинувальний акт направлено до Виноградівського районного суду.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури. // Закарпаття онлайн

You may also like...