Двоє волинян, яких ножем порізав односелець, опинилися у реанімації

Чоловіки, яким 15 липня увечері наніс тілесні ушкодження їхній товариш, перебувають у Старовижівській районній лікарні, у реанімації, — розповіла Суспільному заступниця директора з медичної частини медзакладу Майя Олексюк.

Нападник після події скоїв самогубство.

Одному із чоловіків 48 років, іншому – 55. Їхній стан стабільно важкий, нині вони у реанімації, — каже Майя Олексюк. Про характер та кількість поранень медичка не розповіла.

Травмовані — односельці. Напередодні ввечері вони відпочивали вдома у ще одного жителя Старої Вижівки. Після розпиття алкоголю з сусідами, 37-річний власник будинку посварився з односельцями, та завдавав їм кілька ударів кухонним ножем, — розповіла речниця поліції області Ольга Бузулук.

“Власник будинку залишився сам в оселі, облив себе бензином і підпалив, внаслідок чого і помер. Останки тіла направлені на судово-медичну експертизу”, – розповіла речниця Нацполіції області.

Слідчі за цими фактами відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 121 “Умисне тяжке тілесне ушкодження” та ч.1 ст.115 “Умисне вбивство із приміткою самогубство”. Триває досудове слідство. // Суспільне

You may also like...