Харків’янин із товаришем обікрав квартиру в Голосіївському районі столиці (фото)

Скориставшись відмичками, зловмисник разом із товаришем проник до помешкання, звідки викрав особисті речі, ювелірні прикраси та гроші власників. Одного зі спільників оперативні працівники затримали одразу, пошуки іншого ще тривають.

Під час відпрацювання оперативної інформації працівники карного розшуку зупинили чоловіка для перевірки документів. Однак у ході поверхневого огляду поліцейські виявили у нього набір відмичок і ювелірні вироби, походження яких він пояснити не зміг.

Правоохоронці встановили, що золоті прикраси належать власникам квартири на вулиці Вільямса. А відтак у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України правопорушника – 55-річного харків’янина, правоохоронці затримали, а на адресу виїхала слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції для документування події.

У подальшому працівники поліції переглянули відео з камер спостереження, що розташовані у під’їзді будинку, та з’ясували, що до крадіжки із квартири причетні двоє чоловіків. Вони потрапили у приміщення через вхідні двері за допомогою відмичок та викрали особисті речі, золоті прикраси та гроші.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до восьми років позбавлення волі. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Поліцейські проводять розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання іншого співучасника.

Національна поліція України Голосіївське управління поліції ГУНП у м. Києві

You may also like...