Харків’янина, який вбив свою співмешканку, засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Слобідської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 30-річного чоловіка в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

За інформацією начальника управління Тетяни Сотнікової, досудовим розслідуванням встановлено, що 31 грудня 2019 року чоловік, перебуваючи у квартирі разом зі своєю співмешканкою, посварився з нею. На ґрунті сварки, чоловік, стоячи біля дивану, коли жінка лежала на спині, наніс їй близько 20 ударів по різних частинах тіла.

Возможно, это изображение (текст)

Причиною смерті потерпілої стала закрита тупа травма тулуба з переломом ребра, розривом селезінки, що в своєму перебігу призвела до крововтрати.

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав частково. Чоловік пояснив, що тільки двічі вдарив потерпілу та зазначив, що ударів, які б могли завдати смерті потерпілий не наносив.

Вироком Комінтернівського районного суду м. Харкова від 22 листопада 2021 року чоловіка визнано винним та призначено покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Довідково: вирок не набрав законної сили, триває строк на апеляційне оскарження.

Харківська обласна прокуратура

You may also like...