Капітан патрульної поліції обкладав даниною перевізників лісопродукції

Служба безпеки України викрила інспектора патрульної поліції одного із відділень Дрогобицького Відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Встановлено, що зловмисник організував механізм систематичного вимагання і отримання хабарів із перевізників ліспродукції. У 10 тис. грн оцінив він безперешкодне транспортування лісу через територію, на якій він здійснював контроль.

Возможно, это изображение (1 человек и деньги)

Правоохоронці затримали капітана поліції, згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, після передачі йому чергової частини неправомірної вигоди від громадянина України.

Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Тривають слідчі дії для встановлення і притягнення до відповідальності усіх, причетних до протиправної схеми, осіб.

Заходи із викриття протиправної діяльності проводило Управління СБУ у Львівській області спільно з Львівським Управлінням ДВБ Національної поліції України, слідчими Територіального Управління ДБР, розташованого у м. Львові за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Управління СБУ у Львівській області

You may also like...