Київщина: поліцейські затримали групу молодиків, які за зізнання у злочині катували свого товариша

У селі Матюші, що на Білоцерківщині, 19-річний хлопець пізно ввечері прийшов до одного з товаришів. Однак, товариська зустріч перетворилася на катівню.

Троє односельчан, за попередньою змовою, закрили його в господарському приміщенні, оточили по колу і били щосили його по голові, до рук прикладали оголені дроти, підключивши їх до електромережі.

Таким жорстоким способом вони хотіли вибити з хлопця зізнання у крадіжці велосипеда. Близько години бідолаха сидів навпочіпки, боячись поворухнутись. Коли лиходії зрозуміли, що той не винен, просто відпустили його додому.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек

Опівночі побитий юнак повернувся додому з синцями та темними плямами на пальцях рук. Вкрай переполохана мати викликала поліцію.

Працівники Білоцерківського відділу поліції затримали трьох зловмисників за місцем проживання. Місцеві жителі 26, 29 та 30-річного віку зізналися у скоєному, надали правдиві покази.

За фактом позбавлення волі та катування людини відкриті два кримінальних провадження.

Трьом молодикам оголошені підозри за ч. 2 ст. 127 та за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання для них міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції в Київській області

You may also like...