Київські оперативники затримали грабіжника, який перебував у розшуку

Зловмисник вирвав із рук чоловіка мобільний телефон, після чого втік. Завдяки злагодженій роботі працівників кримінальної поліції, місцезнаходження правопорушника вдалось встановити упродовж години.

Подія трапилась на вулиці Академіка Єфремова Святошинського району столиці. До поліції від 27-річного киянина надійшло повідомлення про те, що біля під’їзду його пограбував незнайомець.

Як розповів заступник начальника Святошинського управління поліції Віталій Ясінський, на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка поспілкувалась із потерпілим та дізналась прикмети зловмисника:

«Працівники кримінальної поліції почали відпрацьовувати прилеглу до місця скоєння злочину територію. У результаті оперативно-розшукових заходів нам вдалось упродовж години затримати чоловіка, схожого за описом, на вулиці Чорнобильській».

Поліцейські встановили особу грабіжника – це 30-річний уродженець Чернігівської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних правопорушень. Крім того, правоохоронці з’ясували, що фігурант перебуває у розшуку за розбійний напад на території Деснянського району столиці.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до шести років позбавлення волі», – додав Віталій Ясінський.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

You may also like...