Київські поліцейські затримали групу злодіїв-«квартирників»

Зловмисники через вікно проникли до квартири на третьому поверсі, забрали гроші та дорогоцінності. Слідчі повідомили затриманим про підозру у скоєнні злочину та суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

У ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку столичного главку викрили групу квартирних крадіїв. Зловмисників затримали відразу після скоєння крадіжки із квартири на вулиці Вільгельма Котарбінського.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Правоохоронці з’ясували, що подільники під’їхали до будинку на автомобілі. Двоє чоловіків залишилися на вулиці спостерігати за навколишньою обстановкою, а інші двоє – пошкодили металопластикове вікно на третьому поверсі, проникли до квартири та забрали гроші й цінні речі.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

У ході поверхневого огляду у спільників співробітники поліції виявили та вилучили викрадене та знаряддя злочину. Двох фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затримані – уродженці іншої держави.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За погодженням із Київською місцевою прокуратурою № 10 слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні злочину.
Шевченківський районний суд столиці обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...