Київські поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві киянина та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень його товаришу

У такий спосіб закінчилось з’ясування стосунків між сусідами через минулі образи. Затриманому оголошено про підозру у скоєнні умисного вбивства. Йому загрожує до 15 років тюремного ув’язнення.

До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у дворі багатоповерхівки на вулиці Здолбунівській знаходяться два чоловіка із ножовими пораненнями, один з яких не подає ознак життя. На адресу негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка оглянула місце та опитала можливих свідків події.

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, у ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили причетність до злочину раніше судимого за майнові злочини 48-річного мешканця будинку, де сталася подія:

«Ми з’ясували, що чоловік у під’їзді зустрів сусіда з товаришем, які почали з’ясовувати з ним стосунки. У відповідь він дістав із кишені розкладний ніж та кілька разів вдарив ним опонентів. У результаті 49-річного сусіда з ножовими пораненнями госпіталізували у лікарню, а його 39-річний товариш від отриманих травм помер на місці».

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Тяжке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у скоєнні умисного вбивства. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...