Київські слідчі довели причетність чоловіка до 15 епізодів крадіжок з автомобілів

У нічний час крадій розбивав скло припаркованих автівок та викрадав звідти речі. Завдяки злагодженій роботі слідчих та оперативників його затримали та оголосили про підозру у скоєному.

Протягом кількох днів до київської поліції звертались мешканці столиці із заявами про крадіжки речей з їх автомобілів. В усіх випадках слідчі проводили огляд місця події та документували правопорушення.

Як розповів начальник відділу поліції №2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, завдяки злагодженій роботі слідчих та оперативників доведено причетність крадія до 15 епізодів злочинної діяльності:

«Ми проводили нічне відпрацювання району, аналізували маршрути руху підозрюваного, записи з відеонагляду та відеореєстраторів автомобілів, опитували мешканців району. Встановили, що зловмисник приїжджав у Шевченківський район з лівого берега столиці переважно у нічний час. Потім проходився вулицями, де були припарковані автомобілі та просвічував їх ліхтариком у пошуках речей, які можна викрасти. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Це – киянин, 1981 року народження, який раніше судимий за скоєння аналогічних злочинів».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі оголосили фігуранту про підозру у скоєнні ряду злочинів. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...