Київські оперативники затримали чоловіка, який перебував у розшуку за викрадення мотоцикла

Слідчі довели вину зловмисника в незаконному заволодінні транспортним засобом. Чоловік не з’являвся на судові засідання, на яких йому мали обрати запобіжний захід, через що був оголошений у розшук. Фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У листопаді 2021 року невідомий викрав з автостоянки на вулиці Лобачевського мотоцикл, який згодом продав. Правоохоронці розшукали підозрюваного, а також повернули потерпілому транспортний засіб. Порушником виявився уродженець Рівненської області, 1993 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и на открытом воздухе

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчим відділом Дніпровського управління поліції було розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Поліцейські довели вину зловмисника та скерували матеріали справи разом з обвинувальним актом до суду.

Від початку травня обвинувачуваний перестав з’являтися на судові засідання, де йому мали обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, тож на початку серпня чоловіка було оголошено в розшук. Днями співробітники карного розшуку столичного главку поліції спільно з оперативниками Дніпровського управління поліції затримали зловмисника та доставили до суду. Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...