Мешканку Одеської області затримано на підкупі посадовця поліції (фото)

Фігурантка незаконного заволодіння позашляховиком запропонувала 1,5 тисячі доларів США хабаря заступнику начальника районного відділу поліції. Жінку правоохоронці затримали на передачі коштів.

Працівники Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ одержали інформацію про пропозицію надання неправомірної вигоди одному з посадовців одеської поліції.

На изображении может находиться: 1 человек, сидит

Встановлено, що слідчі Біляївського відділу поліції ГУНП у Одеській області внесли відомості до ЄРДР за ст.289 Кримінального кодексу України за фактом незаконного заволодіння автомобілем “Toyota Land Cruiser”. 44-річна фігурантка кримінального провадження, сподіваючись уникнути кримінальної відповідальності, звернулася до заступника начальника відділу районної поліції – начальника слідчого відділу і запропонувала 1,5 тисячі доларів США “відкупних”.

Нет описания фото.

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчі поліції ГУНП, під процесуальним керівництвом прокуратури області, розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.369 КК України.

Мешканку району оперативники УДВБ НПУ та працівники СУ ГУНП у Одеській області затримали відразу після передачі нею посадовцю поліції обіцяної суми. Кошти вилучено.

Готується оголошення про підозру жінці та подання до суду про обрання запобіжного заходу. Подальшу долю фігурантки злочинів вирішить суд.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

You may also like...