Мешканця Луганщини, який для приховування грабежу вчинив умисне вбивство, засуджено до 14,6 років позбавлення волі 

Вироком Старобільського районного суду Луганської області  мешканця смт Троїцьке визнано винним у вчиненні грабежу, поєднаного з проникненням
до житла та застосуванням насильства, а також в умисному вбивстві, що вчинене з метою приховати інший злочин (ч. 3 ст.186, п. 9 ч. 2 ст. 115 КК України) та засуджено до  14 років 6 місяців позбавлення волі.

Публічне обвинувачення у суді підтримували прокурори Троїцького відділу Старобільської місцевої прокуратури Луганської області.

Під час судового розгляду доведено, що у травні 2016 року підсудний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, незаконно проник до житла місцевого мешканця з метою викрадення продуктів харчування. Під час вчинення злочину господар викрив зловмисника. Останній за допомогою  сокири завдав потерпілому кілька ударів в область голови, від чого чоловік помер на місці.

Свою вину у вчиненні вказаних злочинів вказана особа визнала у повному обсязі. Раніше громадянин був неодноразово судимий за злочини проти власності.

Довідково: на даний час вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває строк апеляційного оскарження (30 днів із дня проголошення вироку).

Прес-служба прокуратури Луганської області 

You may also like...