На адмінкордоні з Кримом затримали росіянку з чужим українським паспортом

Іноземці заборонили в’їзд в Україну на три роки.

ійськовослужбовці Херсонського прикордонного загону 21 вересня виявили громадянку Російської Федерації, яка намагалася потрапити на материкову частину України з окупованого Криму, використовуючи чужі документи.

Про це інформує пресслужба ДПСУ.

“Так, учора в контрольний пункт в’їзду-виїзду “Чонгар” з окупованого півострова прибула жінка. На перевірку вона надала паспорт громадянки України. Проте прикордонники відразу встановили, що документ їй не належить. Військовослужбовці також з’ясували, що жінка насправді є громадянкою Російської Федерації, адже при собі вона мала свій справжній документ. На тимчасово окуповану територію АР Крим іноземка потрапила незаконно”, – йдеться у повідомленні.

Паспорт України у неї вилучили. За порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим та виїзду з неї громадянці Російської Федерації проставлено заборону в’їзду на територію України строком на три роки.

У Держприкордонслужбі нагадали, що відповідно до чинного законодавства України потрапити на тимчасово окуповану територію АР Крим та виїхати з неї дозволяється лише через контрольні пункти в’їзду-виїзду “Чонгар”, “Каланчак” та “Чаплинка”. // LB.ua

You may also like...