На Буковині повідомили про підозру працівнику, який завдав підприємству збитків майже на 160 тисяч гривень

Влітку цього року до Сокирянського відділення поліції надійшла заява від керівництва приватного акціонерного товариства про те, що через неналежне виконання  посадових обов’язків одного із співробітників підприємство зазнало значних збитків.  Відповідно до чинного законодавства, за такі дії передбачена кримінальна відповідальність.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження й провели досудове розслідування. Правоохоронці з’ясували, що у березні цього року 61-річний начальник складу отримав на збереження 190 тонн агрохімічної та хімічної продукції.

Однак чоловік неналежно виконував свої посадові обов’язки по збереженню майна приватного акціонерного товариства, а відтак  допустив нестачу майже 25 тонн мінеральних добрив.

Внаслідок несумлінного ставлення працівника до своїх обов’язків товариству заподіяно матеріальну шкоду в розмірі понад 158 тисяч гривень.

Слідчі Сокирянського відділення поліції повідомили чоловікові про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 197 (Порушення обов’язків щодо охорони майна) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до двох років обмеження волі.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

You may also like...