На Буковині викрили ОЗУ, яке спеціалізувалося на виготовленні та збуті великих партій наркотиків

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією під процесуальним керівництвом прокуратури викрили у Чернівецькій області діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на виготовленні та збуті великих партій наркотиків.

Оперативники спецслужби встановили, що п’ятеро чернівчан організували пересувну лабораторію з виготовлення амфетаміну. Для конспірації наркоділки винаймали різні мікроавтобуси та постійно змінювали місце «роботи». В орендованому транспорті вони «монтували» обладнання для виготовлення психотропів. Наркотики зловмисники реалізовували через розгалужену мережу дилерів.

За інформацією спецслужби середньомісячний обсяг «виробництва» становив приблизно п’ять кілограмів амфетаміну.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України правоохоронці затримали організатора нарколабораторії в одному з райцентрів Чернівецької області.

Під час санкціонованих слідчих дій співробітники СБУ виявили за місцями проживання та тимчасового перебування ділків близько семи літрів амфетаміну в рідкому вигляді та обладнання для виготовлення наркотиків. Вартість вилученого наркотику на «чорному ринку» становить майже півмільйона гривень.
Тривають слідчі дії.

Служба безпеки України

You may also like...