На Чернігівщині викрили цех з виготовлення та продажу сурогатного алкоголю

Податкова міліція ГУ ДФС у Полтавській області, спільно з працівниками Управління СБ у Чернігівській області та під процесуальним керівництвом Прокуратури Полтавської області, в ході досудового розслідування встановила, що громадянин України, не маючи ліцензій, здійснював незаконне виготовлення та продаж алкогольних напоїв.

Зловмисник через мережу Інтернет купував спирт в Чернігівській області, змішував його з водою і таким чином виготовляв сурогатний алкоголь. В подальшому фальсифікована продукція продавалась на території м. Полтави.

Нет описания фото.

В результаті проведених заходів та обшуків складських приміщень було встановлено місця виготовлення і зберігання фальсифікату та сировини.

Нет описания фото.

Службовці виявили понад 8 тисяч літрів прозорої рідини з характерним запахом спирту розфасованої в пластикові бочки, пляшки та каністри, упаковки з тетрапакетами, марковані символікою елітних марок горілки, віскі, текіли та обладнання для виготовлення ЛГВ.

Нет описания фото.

Загальна вартість продукції становить понад 2 млн. гривень. Наразі вся вона передана на відповідальне зберігання спеціалізованій компанії. Речові докази приєднані до матеріалів справи.

Тривають слідчі дії.

Державна фіскальна служба України

You may also like...