На Дніпропетровщині наркоділки облаштували будинок під вирощування галюциногенних грибів (відео)

Група складалася з трьох чоловік та жінки – мешканців м. Новомосковська. Під час обшуку у них вилучили різні види наркотиків на загальну суму понад 110 тисяч гривень.

Так, 29-річний місцевий житель спорудив у власному будинку нарколабораторію з вирощування псилоцибінових грибів та конопель. У чоловіка вилучили 40 рослин конопель, контейнери з псилоцибіновими грибами, банки з міцелієм, а також обладнання для вентиляції та освітлення. Крім цього, під час обшуку за місцем мешкання інших членів злочинної групи було вилучено метамфетамін, марихуану, опій ацетильований, ангідрид оцтової кислоти та пістолет з набоями 9 мм.

Обшуки провели працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП під процесуальним керівництвом прокуратури Дніпропетровської області спільно зі слідчими за участю поліцейських полку поліції особливого призначення. Слідчі заходи відбулися 11 березня в рамках кримінального провадження, відкритого 5 лютого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Всі вилучені наркотики направлені на експертизу. За її результатами членам групи буде вручено повідомлення про підозру за статтями 309, 310, 307 та 263 Кримінального кодексу України в залежності від складу злочину та ролі кожного учасника угруповання.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

You may also like...