На Дніпропетровщині поліцейські ліквідували три підпільні цехи з виготовлення алкоголю

Правоохоронці провели 24 санкціоновані обшуки, вилучили фальсифікованого алкоголю на суму понад півмільйона гривень.

Слідчі-детективи слідчого управління обласної поліції спільно із працівниками Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури Дніпропетровської області задокументували злочинну діяльність групи осіб, які налагодили виробництво горілчаної продукції відомих торгівельних марок, з використанням підроблених марок акцизного податку.

Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили, що група з п’яти осіб реалізовує контрафактну продукції на території Дніпропетровської області.

Організатором виявився 28-річний місцевий мешканець, який контролював та розподіляв кожному свій напрямок роботи. В ході слідства працівники поліції задокументували протиправну діяльність кожного з учасників. Зокрема, з доставки підроблених марок акцизного збору України, виготовлення фальсифікату та його реалізацію.

6 листопада правоохоронці провели 24 санкціоновані обшуки у місцях мешкання фігурантів, виготовлення та зберігання фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.

За результатами проведених заходів поліцейські вилучили майже 4,7 тисяч літрів спирто-горілчаної суміші, 320 літрів спирту, 4,4 тисяч пляшок готової алкогольної продукції ємкістю 0,5 л та обладнання для виготовлення фальсифікату. Вартість вилученого становить понад один мільйон гривень.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 199 та ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Правоохоронці продовжують проводити заходи по викриттю, ліквідації підпільного виробництва алкоголю та запобіганню потрапляння небезпечної продукції на споживчий ринок.

Відділ розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Дніпропетровській області

You may also like...