На Фастівщині судитимуть чоловіка, який накинувся з ножицями на колишнього пасинка

Фастівська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні  відносно місцевого мешканця за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень пасинку та спричиненні необережного середньої тяжкості тілесного ушкодження колишній дружині (ч.1 ст.121, ст.128 КК України).

За даними слідства, після розлучення колишнє подружжя проживало на спільній території і часто конфліктувало. 15 вересня поточного року екс-вітчим, у ході сварки, накинувся на  сина колишньої з кравецькими ножицями та почав наносити удари в область шиї та спини. Матір намагалась захистити сина, але колишній чоловік відштовхнув її від себе, в результаті чого, жінка впала та зламала п’ястну кістку правої руки.

Двоє поранених в Парижі через напад з ножицями - 112 Україна

Наразі досудове розслідування  у вказаному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської обласної прокуратури

You may also like...