На хабарі затримали держінспектора Одеської митниці (фото)

Прокурори обласної прокуратури спільно зі слідчими ТУ Державного бюро розслідувань у Миколаєві за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області та працівників УВБ ГУ ДФС у Одеській області сьогодні, 09 червня, затримали митника.

З’ясовано, що державного інспектора одного з відділів управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Одеської митниці ДМС України вимагав та отримав хабара від підприємця за здійснення ним безперешкодної відправки тютюнових виробів на території Одеської області.

Правоохоронці затримали службовця в порядку ст. 208 КПК України одразу після отримання чергового траншу неправомірних коштів.

Наразі вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Одеської області (ч. 3 ст. 368 КК України).

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Одеської області

You may also like...