На хабарі затримано керівника Головного управління статистики в Івано-Франківській області

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 368(«Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») КК України,за фактом вимагання посадовими особами Головного управління статистики Івано-Франківської області неправомірної вигоди у фізичної особи-підприємця за погодження та підписання договору оренди та акта приймання-передачі нежитлового приміщення.

1 липня 2019 року за процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури спільно з СВ Івано-Франківського ВП ГУНП в області та працівниками УЗЕ в Івано-Франківській області затримано під час отримання неправомірної вигоди у вигляді товарно-матеріальної цінності (електронної техніки), що в грошовому еквіваленті становить 8 900 грн, керівника Головного управління статистики в Івано-Франківській області.

На даний час вирішується питання про затримання особи в порядку ст. 208 КПК України, щодо повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Андрій Лисенко, речник ГПУ

You may also like...