На Харківщині чоловік ледь не позбавив життя співмешканку, наніс удар кухонним ножем в область шиї жінки, після чого спокійно ліг спати

В ході сварки 50-річний мешканець села Шелудьківка Зміївського району наніс удар кухонним ножем в область шиї жінки, після чого спокійно ліг спати.

26 серпня о 5:30 до відділу поліції надійшло повідомлення від 20-річної жінки про те, що у її матері ножове поранення. Потерпілу було госпіталізовано до лікарні.

На изображении может находиться: спальня и в помещении

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, під час вживання спиртних напоїв між 50-річним чоловіком та його 55-річною співмешканкою виник конфлікт на ґрунті ревнощів. В ході сварки зловмисник вдарив ножем жінку та відправився відпочивати.

За словами т.в.о. начальника Зміївського відділу поліції Тетяни Проуторової, дані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Речовий доказ вилучений.

Відділ комунікації поліції Харківської області 

You may also like...