На Хмельниччині поліцейські оперативно розшукали і затримали підозрюваного у вбивстві та замаху на вбивство

Працівники Шепетівського райуправління поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами з управління карного розшуку затримали раніше судимого 47-річного жителя одного із сіл Шепетівщини, який важко поранив свою колишню співмешканку та вбив її дорослого сина.

Пів доби поліцейські прочісували населенні пункти та лісосмуги у пошуках ймовірного підозрюваного, який після вчинення злочинів втік з місця події на власному автомобілі. Спочатку в селі за кілька десятків кілометрів від місця вчинення злочину знайшли покинуте авто зловмисника, а згодом затримали і його самого.

нож

Подвійний злочин стався близько 00:20 години 20 травня. 47-річний чоловік посеред ночі прийшов на подвір’я своєї колишньої співмешканки, щоб з’ясувати стосунки. В результаті між ними виникла сварка, у ході якої зловмисник сильно побив 44-річну жінку та заподіяв їй удар ножем у груди. На крики з будинку вибіг син пораненої і кинувся захищати матір. У ході боротьби між ним та нападником, останній заподіяв 22-річному чоловікові несумісні з життям ножові поранення. Хлопець помер на місці події, а підозрюваний кинувся тікати на власному авто.

Сусіди родини викликали на місце події поліції та медиків. Жінку у важкому стані доставили до місцевої лікарні.

Поліцейські, які прибули на місце події, з’ясували, що у 2021 році чоловік уже притягувався до відповідальності за ч. 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством). Увесь особовий склад Шепетівського районного управління поліції був піднятий по тривозі, а на території району оголосили план «Перехват». В результаті пошукової операції, яка безперервно тривала понад 12 годин, зловмисника затримали.

За даним фактом слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження та оголосили чоловікові про підозру у вчиненні умисного вбивства та замаху на вбивство.

Розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

You may also like...