На Кіровоградщині вилучено 28 тонн спирту та 3,6 тонни фальсифікованого алкоголю (фото)

Співробітниками податкової міліції Кіровоградської області під процесуальним керівництвом прокуратури області, припинено черговий канал постачання незаконно виготовленого спирту та алкогольних напоїв на територію Кіровоградської та Черкаської областей.

В ході розслідування кримінального провадження за ч.1, ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України було встановлено, що група осіб здійснювала незаконну діяльність з виготовлення та реалізації незаконно виготовлених алкогольних напоїв зі спирту етилового. Незважаючи на методи конспірації, діяльність спритних ділків вдалося викрити та припинити.

Під час проведення санкціонованих судом обшуків з незаконного обігу вилучено понад 28 тонн спирту, 3,6 тонни незаконно виготовлених алкогольних напоїв, 480 пачок цигарок без марок акцизного податку України на загальну суму понад 8,5 млн гривень. Також було вилучено транспортні засоби, які використовувалися для транспортування зазначеної продукції.

Досудове розслідування триває, вживаються заходи зі встановлення місць виготовлення, зберігання та реалізації вказаного алкоголю, а також причетних до цього осіб.

Державна фіскальна служба України

You may also like...