На Київщині чоловіка судитимуть за підпал автомобіля журналіста в Броварах (фото)

Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення групою осіб умисного знищення чужого майна шляхом підпалу та впливу на журналіста з метою перешкоджання виконанню ним професійних обов’язків. Наразі матеріали  стосовно інших осіб, причетних до скоєння злочину, виділені в окреме провадження.

Нагадуємо, що вночі 17 серпня 2020 року в місті Бровари зловмисники кинули на передню частину автомобіля «КІА» предмет, від якого транспортний засіб спалахнув та повністю згорів. З людей, на щастя, ніхто не постраждав.

Зловмисник обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна), ч.3 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 2 ст. 28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) Кримінального кодексу України. Слідство завершено. Подальшу долю чоловіка вирішить суд.

Відділ комунікації поліції Київської області

You may also like...