На Київщині депутат-фермер майже добу думав, чи повідомляти про розбійний напад на його помешкання

Напад стався 10 квітня, близько 1-ї години ночі. Однак, житель с. Мовчанівка повідомив до поліції про скоєний напад тільки майже добу потому.

На момент приїзду слідчо-оперативної групи на місце скоєння злочину обстановка в будинку була майже не порушена, у помешканні прибрали. Таким чином, на жаль, були знищені сліди злочину, що майже унеможливлює роботу криміналістів слідчого управління щодо пошуку і збору слідів кримінального правопорушення.

Потерпілим виявився місцевий фермер, депутат районної ради. Він повідомив, що до будинку через вікно проникли група невідомих осіб, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрали цінності і зникли у невідомому напрямку.

Зауважимо, що розкриттю таких злочинів допомогла б наявність відео спостереження. Однак місцева влада не взяла участь у програмі «Безпечна Київщина» та не обладнала населений пункт відеокамерами.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 КК України. Наразі поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб нападників та їх затримання.

Поліція Київської області

You may also like...