На Київщині керівник Товариства, вирішив «нажитися» на ремонті будинку культури в с. Музичі

Так, 19.06.2017 за результатами відкритих торгів між Музичанською сільською радою Києво-Святошинського району та Товариством укладено договір підряду.

Відповідно до умов Договору Підрядник зобов’язувався у 2017 році виконати капітальний ремонт будинук культури в с. Музичі. Договірна ціна на ремонт складала 1,8 млн грн. Строк виконання робіт – 31.03.2018.

На изображении может находиться: один или несколько человек

У той же час, у керівника Товариства виник умисел на протиправне заволодіння бюджетними коштами, призначеними для капітального ремонту будинку культури. Так він, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою заволодіння бюджетними коштами, шляхом підроблення офіційних документів тричі підробляв акти та довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати з внесенням до цих документів завідомо неправдивих даних в частині обсягу виконання робіт і використаних будівельних матеріалів, а також їх вартості.

Після цього передавав офіційні документи до Музичанської сільської ради на підставі яких здійснювалося перерахування бюджетних коштів на банківський рахунок Товариства…

Прокуратура Київської області

You may also like...