На Київщині судитимуть учасників трьох бандитських озброєних угрупувань, серед яких є іноземці

Слідчі Головного управління поліції Київщини під процесуальним керівництвом прокуратури області завершили досудові розслідування кримінальних проваджень за матеріалами Управління кримінального розшуку.

Усі три «банди» ґрунтовно підозрюються у вчинені низки розбійних нападів, крадіжок та інших злочинів на території столичної області.

Нет описания фото.

Одна з таких злочинних груп – троє громадян Грузії, які ґрунтовно підозрюється у вчинені п’яти злочинів у Києво-Святошинському та Обухівському районах області. Розбійники проникали до осель, здебільшого шляхом віджиму вікон і крали звідти цінні речі, ювелірні прикраси та гроші.

До іншого угруповання належали четверо чоловіків віком від 40 до 47 років, усі вони жителі Волинської області. Зловмисники підозрюються у низці розбійних нападів, із заволодінням майном в особливо великих розмірах.

І ще троє фігурантів злочинного угруповання тимчасово мешкали в м. Вишгород. Вони ґрунтовно підозрюються у розбійному нападі, незаконному заволодінні транспортним засобом із застосуванням насильства відносно потерпілого, а також у носінні та зберіганні боєприпасів без передбаченого законом дозволу.

Обвинувальні акти скеровано до судів. Подальшу долю правопорушників вирішать представники феміди.

Поліція Київської області

You may also like...