На Київщині у чоловіка, який стріляв серед вулиці, вилучено арсенал зброї

Як повідомлялось раніше, у селі Віта-Поштова поліція Києво-Святошинського району затримала чоловіка, який напідпитку вчинив хаотичну стрільбу з пристрою для відстрілу набоїв гумовими кулями.

Правопорушником виявився 43-річний житель Луганської області. Чоловік приймав участь у зоні бойових дій на Сході країни.

Нет описания фото.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем тимчасового проживання правопорушника у місті Боярка, працівники Києво-Святошинського відділу поліції виявили та вилучили гвинтівку «Мосіна» часів Другої світової війни, корпус до гвинтівки, 55 набоїв калібру 7,62 мм, 2 пістолета, 2 гранати РГД-33 та Ф-1, 5 мінометних мін різного калібру, артилерійський снаряд калібру 150 мм та 14 підривачів до боєприпасів.

Нет описания фото.

Речові докази направлені на проведення відповідних експертиз до НДЕКЦ МВС України.

Нет описания фото.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину. Міру запобіжного заходу на час досудового слідства для нього обере суд. Правоохоронці звернулись з клопотанням про тримання під вартою.

Поліція Київської області

You may also like...