На лаві підсудних опинився зловмисник, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження волонтерам

Токмацькою місцевою прокуратурою до Василівського районного суду для розгляду направлено обвинувальний актвідносно обвинуваченого за ч. 1 ст. 121, ч. 2 ст. 296 КК України за фактом хуліганських дій, поєднаних з спричиненням тяжких тілесних ушкоджень та пошкодженням майна.

Під час досудового розслідування встановлено, що 20.08.2016, у вечірній час, на території однієї з АЗС, яка розташована у Василівці Запорізької області, зупинились 3 волонтери – мешканці Львівської області, які повертались із зони проведення АТО, куди доправляли бійцям матеріальну допомогу.

Дані чоловіки зробили зауваження обвинуваченому щодо негідної поведінки в громадському місці.

Обвинувачений, в групі з невстановленими особами, використовуючи як привід це зауваження, влаштували конфлікт та, грубо порушуючи громадський порядок, діючи з особливою зухвалістю, вчинили хуліганські дії, в результаті яких 2 волонтери отримали відповідно тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження, а також злочинці пробили колеса автомобіля, на якому волонтери пересувались.

Щодо інших осіб, які брали участь у вчинені злочину, матеріали виділено в окреме кримінальне провадження, на теперішній час вживаються заходи щодо їх встановлення та притягнення до передбаченої законом відповідальності.

Прес-служба прокуратури Запорізької області

You may also like...