На Миколаївщині затримали мешканця Одещини, який пограбував працівницю залізничної станції

Подія сталась вранці 17 лютого в районі перону залізничної станції Олександрівка Вознесенського району.

Після чергування 52-річна працівниця залізниці прямувала додому та розмовляла по телефону, коли до неї підбіг злочинець та, надягнувши на голову постраждалої капюшон, вирвав з рук мобільний. Після нападу грабіжник втік, а жінка, діставшись додому, розповіла усе синові, який звернувся на 102.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Вознесенського відділу поліції. Правоохоронці опитали постраждалу й, дізнавшись прикмети грабіжника, розпочали його пошуки.

Місцезнаходження зловмисника оперативники встановили впродовж години. Також поліцейські знайшли та вилучили телефон заявниці, якого грабіжник вже намагався позбутись.

40-річний раніше неодноразово судимий мешканець Одеської області був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням із прокуратурою слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України «Грабіж», що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Найближчим часом підозрюваному обиратиметься запобіжний захід.

Слідство триває. Поліцейські встановлюють причетність чоловіка до аналогічних кримінальних правопорушень.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

You may also like...