На Мукачівщині розшукали двох молодиків, які нищили автівки служби таксі

Поліцейські Мукачівського відділку проводять досудове розслідування за фактами пошкодження майна приватної служби таксі, яка віднедавна працює у місті.

Злочинці діяли за заздалегідь чітко спланованою схемою – в темну пору доби до диспетчерської таксі надходило замовлення з адресою та маршрутом поїздки. Після прибуття авто за викликом з-за рогу вулиці вибігали невідомі, які нищили транспортний засіб підручними засобами, в тому числі камінням. Після скоєння злочину особи зникали з місця події.

У ході розслідування поліцейські провели ряд експертиз та інших оперативних заходів, які вказують на причетність до хуліганства двох молодих мукачівців.

Так, слідчі Мукачева повідомили про підозру у вчиненні хуліганства 19-ти та 20-річному жителям с.Клячаново Мукачівського  району. Наразі поліцейські клопочуть  про обрання щодо підозрюваних запобіжного заходу.

Мотиви вчинку жителів Мукачівщини правоохоронці з’ясують  під час розслідування кримінального провадження, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області. // zakarpattya.net.ua

You may also like...