На Мукачівщині в полі знайшли тіло 18-річного хлопця з вогнепальним пораненням

Ще 20 травня на Мукачівщині на полі між селами Макарьово та Барбово виявили тіло 18-річного хлопця. Як виявилось згодом, помер він від вогнестрільного поранення. Родичі не розуміють, хто і за що міг вбити юнака. Тим часом, як запевняють правоохоронці цю справу активно розслідують.

Досі батьки та рідні 18 –ти річного Юрія перебувають в шоковому стані. Про трагедію, що сталась, пані Маріана – мати хлопця, не може розповідати без сліз.Брат Юрія – Іван став останнім, з яким той розмовляв телефоном перед своєю загибеллю.

Ні через годину, ні через дві, Юрій так на зв’язок і не вийшов, тож батько хлопця разом з другом Юрія вирушили на пошуки.

Повідомлення про смерть молодого хлопця стала справжнім шоком як для близьких та друзів Юрія так і для решти односельців.

Як нам повідомили правоохоорнці, наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1. статті 115 ККУ, тобто умисне вбивство.

Так само зі слів поліціянтів, вже проведено багато обшуків, решту інформації поки не розголошують через таємницю слідства. Тим часом, рідні та близькі хлопця сподіваються, що справу доведуть до логічного завершення і винного знайдуть та покарають. // zak-insider.com

You may also like...