На Прикарпатті викрито зловмисників, які незаконно заволоділи бюджетними коштами

Слідчі Тисменицького відділу поліції спільно з співробітниками УСБУ в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом Тисменицької місцевої прокуратури, викрили схему привласнення бюджетних коштів, виділених для здійснення природоохоронних заходів на території однієї із сільських рад на Прикарпатті.

Так, в ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що зловмисники, діючи за попередньою змовою з групою осіб, які є посадовими особами органу місцевого самоврядування, заволоділи коштами спеціального фонду охорони природнього навколишнього середовища в сумі 580 тис. грн, виділеними для здійснення природоохоронних заходів на території однієї із сільських рад на Прикарпатті.

За даним фактом слідчі повідомили чотирьом особам про підозру в заволодінні бюджетними коштами, вчиненому в особливо великих розмірах, та службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відшкодування збитків завданим державним інтересам.

Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

You may also like...